Макар у нас извънредното положение, обявено по-рано тази година заради пандемията от Covid-19, отдавна да бе отменено и ограничителните мерки значително да се разхлабиха, по земното кълбо все още има места, които едва тепърва започват постепенно да премахват своите забрани.

Доскоро Бахрейн бе на първо място в света по брой заразени с коронавируса на глава от населението, ето защо на жителите на Кралството им се налагаше да спазват строгите наредби и да стоят по домовете си.

Точно както правеше Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от първия сезон на реалити предаването "Big Brother", която след раздялата си - австралийският лекоатлет Ерик Уотсън, заживя в островната държава.



Именно заради тамошните разпоредби брюнетката толкова отдавна не бе виждала семейството си, че с цел да се почувства възможно най-близо до тях, преди около месец тя сложи коледни чорапи - подарък от майка й, въпреки високите летни температури навън.

Но сега очевидно нещата са се променили, тъй като преди часове тя сподели със своите последователи в Instagram, че най-после е успяла да напусне Персийския залив и да смени до болка познатия й пейзаж.

Възползвайки се от свободата си, една от първите дестинации, които посети, бе Гърция и плажовете й./Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации