четвъртък, 16 юли 2020 г.

Дарина завърши XII клас с грамота за отличен успех!
Дъщерята на президента Румен Радев бе сред тазгодишните звездни абитуриентки. Макар Дарина да нямаше традиционна бална вечер, все пак е получила дипломата си за средно образование по особено тържествен начин, видя ексклузивно „Ретро“.

Президентската щерка е сред отличниците на столичното 35 СУ „Добри Войников“, където бе част от паралелка с изучаване на френски и английски език. Очевидно наследничката на държавния глава е успяла да се представи шеметно на двете задължителни матури и преди дни беше удостоена с грамота за отличен успех от ръководството на школото. За церемонията по случай връчването на дипломите на випуск 2020, която се провела в една от залите на школото, красивата Дарина подбрала семпъл, но стилен тоалет, вдъхновен от гардероба на нейната майка – банкерката Гинка Кесякова, която прави впечатление с френския привкус в начина си на обличане.


Щерката на Радев получи дипломата си и сертификата за отличие, облечена в бял панталон, къса бяла блузка и маратонки вместо високи токчета. Родителите ѝ обаче не могли да я аплодират лично, но ръкопляскания тя все пак получила от своите учители и съученици. Предвид мерките около коронавируса връчването на дипломите в училището се случило в скромен състав и семействата на абитуриентите не били поканени на събитието.

След натоварения XII клас Дарина няма да има много време за отдих и забавления, защото трябва да се подготвя за студентския живот. Все още дъщерята на президента пази в абсолютна тайна университетите и специалностите, които си е набелязала. Не е изключено наесен тя да бъде част от новия випуск на НАТФИЗ, тъй като афинитетът ѝ към театъра не е тайна за никого. Докато беше ученичка в 35 СУ, тя дейно участваше в училищната театрална школа „Ле страпонтен“, където играеше главни роли в почти всички пиеси.


Заедно с трупата обиколиха десетки конкурси у нас и в чужбина, а от немалко от тях президентската дъщеря се сдоби с грамоти и отличия. Още докато бе ученичка в X клас, заедно с баща си тя се появи в публиката на премиера на театър „Азарян“, където моментално бе забелязана от присъстващите журналисти и камери. Пред тях Дарина сподели, че мечтите ѝ са свързани с изкуството, но тъй като почти всички предмети ѝ вървят, все още не е сигурна как иска да се развива професионално.

Източник:Ретро.бг
........
Сподели👇

1 коментар:

  1. Видяхме ! Е и!!! Нормално 18 годишно момиче; нормално облечено; с мярка гримирано красиво; а и според написаното много умно и талантливо! Къде е сензацията ви? А на това красиво българско дете ;както и на всички завършили тази година средното си образование пожелавам: На добър час в живота! Постигнете мечтите си! Останете в Родината и я направете едно по добро място за живеене; каквото ние не успяхме да ви оставим! Вярвам във вас млади хора!!!

    ОтговорИзтриване

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: