Освен скандален нрав, певицата Жана Брегендорф показа, че има и добро сърце.

Тя е дарила 1000 лв. за благотворителната кампания за децата на Милен Цветков, който загина в тежка катастрофа.

Както вече писахме, негови колеги журналисти и приятели стартираха дарителска кампания в подкрепа на 8-годишния му син Боян и 24-годишната му дъщеря Калина. Средствата се събират и ще се разпределят от Фондация „Работилница за граждански инициативи”, а събраните до момента пари надхвърлят почти двойно първоначално обявените 100 000 лв., пише "Уикенд". До обявената крайна дата 19 юни се очаква сумата да нарастне до 300 000 лв. Около 3000 души, повечето от които са предпочели да останат анонимни, са дарили суми от 1 до 1000 лв. Жана е сред най-щедрите дарители.

Пандемията от коронавирус замрази кариерата на Бергендорф и през последните 3 месеца нямала никакви доходи. Миналата есен обаче тя спечели 250 000 лв.от Националната лотария с билета „Златните пирамиди”. Част от парите Бергендорф отдели за образованиено на своя приятелка в Кралската академия по изкуствата „Роял академи” в Обединеното кралство, тъй като тя не можела да си го позволи./show.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации