Драмите в семейството на легендарната тв говорителка не спират, дъщеря и също се самоуби.

На другия край на света, далеч от роднините си в България, расте единственото внуче на легендарната тв говорителка Татяна Титянова, която загина трагично преди години. Малкият Рафаел живее в слънчева Бразилия заедно със своя баща Клебер Оливейра, който е родом от Сао Паоло.

До заминаването им там се стигна след трагичната смърт на дъщерята на Титянова – Криси, която повтори съдбата на майка си. През 2017 г. щерката на легендата на БНТ скочи от 9-ия етаж на жилището си в Лондон и загина на място. Тогава нейната леля – сестрата на Татяна – Антоанета, разбира за жестоката трагедия от журналисти, които я потърсили за мнение.

Преди това години наред не била общувала с племенницата си, която отказвала да има връзка с роднините на своята майка, повлияна от баща си Георги. Няколко дни преди зловещия инцидент обаче Кристи търси леля си и ѝ праща съобщение, че иска да се прибере в България, защото с мъжа ѝ не се разбират и имат спорове за общото им дете. Така и обаче не успява да се качи на самолета, защото полита от 9-ия етаж. Мъжът ѝ Клебер съобщава за смъртта ѝ във фейсбука си с един ред. После заминава за Бразилия заедно с тяхното дете. Към днешна дата зетят на покойната Татяна поддържа връзка единствено с нейния съпруг Георги.От него Титянова има и втора дъщеря – Глория, която е пеленаче, когато тя загива, политайки от 8-ия етаж на апартамента си в София. В момента Глория също живее в Лондон, където е баща ѝ. Преди това е работила за известен фризьорски салон у нас, а после се преместила на Острова. Тя няма никакви спомени за майка си, защото Татяна умира малко след като е станала майка повторно. Тогава Глория е само на 3 месеца, а в паузите, когато не я кърмила, говорителката рисувала картина, в която после близките ѝ намират пророчески смисъл. В последната си творба Титянова се изобразява като Богородица с тъжни очи, гушнала малката си рожба. Едва на 13 години Глория разбира всъщност коя е била майка ѝ.

Обичаната от хиляди зрители Татяна Титянова ни напусна преди 32 години. След трагедията имаше много загадки и спекулации около смъртта ѝ. Близките ѝ смятаха, че не става дума за самоубийство, тъй като трупът ѝ е бил намерен на 7 метра от блока, от който се твърди, че е скочила. Самата Ванга посъветвала сестрата на Татяна да поискат ексхумация. По делото се сменят 9 следователи. Няма обяснение защо под тялото няма кръв, защо са травмите по лицето, избитият зъб, старателно разхвърляните настрани обувки, скъсаният колан на здравия английски цветен халат.

„Ужасно бе разкритието ни след ексхумацията, че почти цялата долна половина от пеньоара на Таня – веществено доказателство по делото, бе натъпкан в главата и шията й. Защо? Проява на докторска мърлявщина или нарочно укриване – трябвало е да се „погребе“ завинаги дрехата, по която са открити следи от кола? Вече твърде много събития превръщат случая във филм на ужасите. Но продължавам да вярвам в думите на Ванга, че един ден „мъртвото ке проговори“. Дано доживеем този ден“, казва сестрата на Татяна – Антоанета Титянова.

Източник:РЕТРО.БГ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации