Няма такава държава всяка вечер в най-гледаното време без пари години наред да си промотираш партията, обясни лидерът на ГЕРБ

Като приоритет ние винаги отпускаме повече пари за сектор здравеопазване. Как се разпределят вътре в сектора – министерство, здравна каса, главни лекари, също трябва да си направят своето разпределение. Това каза премиерът Бойко Борисов пред bTV по повод отпуснатите допълнителни 200 млн. лв. за здравеопазване.   „Два пъти повече пари са се отпуснали за здравеопазване“, подчерта той.   

„Във всички случаи така ще бъдат преразпределени, че да получават по-високи заплати“, увери Борисов.   Водещият Антон Хекимян го провокира с въпрос: „Има ли такава държава, г-н Борисов?“. Премиерът: Няма такава стратегия, няма такъв план. Това е безумно!   „Не знам за какво ме питаш? Защо мен ме питате?“, отговори той.   Все пак Борисов коментира партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“: „То може и да има – „Има ли такова предаване?“.

Човешката глупост е безкрайна. България е с 1300 годишна история. Всеки може да си кръсти партията както иска“. 

„Няма такава държава всяка вечер в най-гледаното време без пари години наред да си промотираш партията“, допълни премиерът.   „Там години наред си седиш и си говориш само от твое име. На кой друг му е позволено това? Има ли друг да му е позволена безплатна реклама на партията? В най-гледаната телевизия, в най-гледаното време, СЕМ не го санкционира. И накрая излиза и казва – няма такава държава“, каза още той.   Борисов попита колко модела са минали през предаването на Трифонов и дали се е държал неутрално политически. 

„Казвам, че сега нещата са честни. Досега не бяха честни – да седи на върха на своя пиедестал и да дава оценки“, заяви министър-председателят. 

Той каза, че се е чувал със Слави Трифонов веднъж.   „Той е умен човек. Той е много умен и вижда откъде идва крахът на политиците. Дори най-обичаните, най-харесваните“, смята Борисов.   „Аз му пожелавам успех и се радвам, че играта вече е честна“, заяви той./Блиц/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации