От полицаите бездомникът разбрал, че му се е родил внук в Германия
58-годишен мъж живее в палатка в русенския квартал „Здравец“. 

Пред камерата на БНТ той сподели, че не желае да посещава кризисната трапезария на Българския червен кръст, която отваря врати днес.
В студените месеци бездомниците могат да получат топъл обяд и подслон. А доброволци от БЧК ще им помагат да си извадят лични карти и да си намерят работа.

„Излизам да обикалям и като се прибера ми носят по две канчета манджа“, каза мъжът, който живее в палатка.

„Излизам да обикалям и като се прибера ми носят по две канчета манджа“, каза пред камерата на националната телевизия мъжът, който живее в палатка.
Той не пожела да покаже лицето си. Твърди, че дъщеря му е продала прехвърленото от него жилище. Затова останал на улицата. Наскоро от полицаите, отишли при него за справка, разбрал, че в Германия преди месеци му се е родил внук.
Нови четири убежища на бездомници обходи екипът на Червения кръст в Русе преди температурите рязко да паднат. Обиколката се прави всяка година и в картотеката на организацията непрекъснато се вписват нови хора.
Две от местата бяха празни, защото дъждът бе прогонил обитателите им.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации