неделя, 29 септември 2019 г.

Момче на десет години, треперещо от студ, стои полу-босо със стари скъсани обувки до прозореца на магазин и вдигайки тъжно поглед, гледаше новите топли обувки. Една дама го забеляза,приближи се до него и попита:
"Малък приятелю, какво гледаш с такъв интерес на тази витрина, защо си така тъжен и умислен?"

„Моля Бог да ми даде един чифт обувки“, отговори момчето.

Дамата хвана детето за ръка и влезе в магазина с него. Тя помоли продавача да донесе шест чифта чорапи и го попита дали може да донесе и леген с топла вода и кърпа.Продавачът донесе всичко, за което го помоли дамата. Тя заведе момчето в един ъгъл на магазина, свали ръкавиците си, изми краката на детето и ги изсуши с кърпа. Продавачът донесе и топлите чорапи. Дамата сложи един чифт на краката на детето, после купи и нови топли обувки, помоли продавача да увие останалите чорапи и ги даде на момчето.

Тогава тя го погали по главата и каза:

"Сега, без съмнение, се чувстваш много по-добре,мой малки приятелю" и се обърна да си тръгне.
В този момент момчето посегна за ръката й и като я погледна със сълзи на очите, попита:
„Ти Жена ли си или БОГ?“ 

А Вие уважами читатали,какво мислите ?
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.