четвъртък, 19 септември 2019 г.

Лек автомобил е бил взривен тази нощ в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден около 2.15 часа. Експлозията е избухнала в гаражна клетка на ул. "Иван Асен II" до блок 185. В нея е бил паркиран лекият автомобил "Мерцедес" на частен съдебен изпълнител, съобщи местният сайт NBP.bg. Дамата работи в кантора, която е била обект на покушение и друг път,съобщава dir.bg

Кооперацията, пред която е избухнал взрива е 4-етажна. Хора от квартала разказват, че се събудили от силен шум, което предизвикало паника и страх. Първоначално част от тях си помислили, че е гръмнал бойлер или газова бутилка, а други, че е избухнала бомба. Взривът се чул в радиус поне на половин километър от мястото.

От ударната вълна са нанесени материални щети на леки автомобили, както и на съседен магазин. Всички прозорци в междуетажното пространство на близък 13-етажен блок са избити до 7-ия етаж, но няма пострадали хора, съобщи Дарик Нюз.

Огледите на местопроизшествието продължават. На място са вече и служителите на ДОТИ-София, които ще установят вида на взривното устройство и тротиловия му еквивалент.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: