Помните ли предсказанията на леля Слава Севрюкова, как част от България без бой и кръв ще мине в ръцете на съседна нам държава и тогава ще се събудят българите и ще стане страшно за политиците и как много от тях ще увиснат на въжетата буквално, други ще избягат панически, а трети ще бъдат вкарани в затвора. Помните ли, че леля Слава предсказва още, че когато стане проблема с отделянето на част от българската територия, само Сърбия ще застане до народа на България и ще помага всячески, защото братятя сърби са православни християни.

Как е виждала в бъдещето леля Слава все още на никой не му е ясно, но това което се случва днес на Балканите все повече ни приближава към момента в който българският народ ще бъде поведен от прероденият дух на Давид във войната срещу грабителите, крадците и предателите на България. Леля Слава твърдеше в интервютата си, че човека, който ще поведе българите е роден някъде през 1974 - 1975 година, но така и не каза кой е той, за да не могат онези, които ще ограбят страната да му навредят, докато дойде момента, за спасението на България.

Леля Слава твърдеше, че знае кой е и че стотици хиляди ще го следват макар да не е публична личност, но кой е човека няма огромно значение днес, защото все още не е дошъл момента, но определено момента идва и това което се случва в Странджа си има своето логично обяснение. Странджа неразгаданата планина, за която се твърди, че в нея е погребана египетската богиня Бастет, същата тази Странджа в която жените танцуват в жарава и същата тази Странджа в която още се носят легендите за Индже Воевода днес е на път да мине в ръцете на Турция и то точно без да гръмне и една пушка и без да се пролее и една капка кръв.

Просто всичко в Странджа се изкупува от турски фирми и скоро ще дойде мига в който Турция ще предяви претенции към тези територии и затова нашите управници, които са наясно с плана на Ердоган и още няколко влиятелни личности от Близкият Изток измислиха чума по животните, утре може да измислят и още болести, дори да наложат и карантина на целият район, за да не останат там, хора, за да няма кой да им се опълчи и когато дойде момента просто да кажат: "Странджа е безлюдна, какво толкова ще се случи ако я дадем на Турция? "
Години наред Странджа упорито се обезлюдява и нито един инвеститор не се допуска там, прави ли ви впечатление, че за 30 години освен някакви турски фирми никой друг не се допуска да инвестира там, а хората панически са принудени да избягат от немотията и глада, защото всеки ден, всяко едно правителство на България упорито се стреми да обезлюди този район. План за Странджа да стане част от Турция има поне от 30 години са казвали и бивши разузнавачи в национален ефир, но тогава никой не им обръщаше внимание, защото колкото и да не правеха нищо за Странджа политиците, поне не бяха така брутални както го правят днешните от Герб. В Странджа има села с по едва двама жители, в Странджа пустеят хиляди декари плодородна земя, в района има летища, пристанище, но както виждате целта е не само да я унищожат, но и да е предадат на Турция цялата.

Но да се върнем и на Сърбия и защо те ще се окажат нашите единствени съюзници,когато започнат нещата, забелязвате ли, че в района наречен Балкани, освен Македония която в най - скоро време ще бъде претопена от албанците, само ние и сърбите останахме православни християни. Забелязахте ли как само в Сърбия няма инвазия и опити за ислямизация и как никой там не смее дори да заговори за друга вяра освен онази на християните. А в България за 30 години позволихме да се построят над 500 джамии, не защото хората го искат, а защото така повеляват законите написани от политиците. Забелязахте ли как онези, които ходеха в джамиите правеха по няколко деца подпомагани от всякакви фондации с неизвестно финансиране и как българите бяха прпокудени в странство, за да се случва плана.

Но Сърбия граничи с Видин, а Видин е България и онова, което все още не знаят родните ни политици е че сърбите плачат при вида на пустошта в област Видин и всеки ден си задават въпроса това как го допуснаха българите и докога ще я карат така?

Братя и сестри, българи, момента идва, колкото и да не ми се иска да съм лош пророк, нещата скоро ще излязат от контрол, защото Бойко Борисов всячески ще слугува на Ердоган все пак ги свързат контрабандни канали за милиарди долари на година и за него Ердоган е като по - голям брат, дори баща.

Всички са наясно, че Бойко Борисов и в този момент е все още на  власт в България, благодарение на генералското лоби на Турция в НАТО и само те му останаха зад гърба, лоби което иска Странджа да е турска и в най - скоро ще направи крачката и това не са думи на автора на този материал, това е анализ на едни служби, които се занимават с разузнаване и все по ясно отчитат факта, че на Балканите се готви инвазия за завладяване от онези, които изповядват различна от християнската вяра и това няма да е само в България, това важи в пълна сила и за още няколко страни в региона.

Плана е задействан и всичко скоро предстои, но в цялата тази ситуация има и нещо положително, защото след чистилището наречено отцепване на част от територията на България, страната поведена от духа на Давид буквално ще се прероди и всичко тогава ще се случва така както всеки ден, всички омерзени от политиците в България, българи си го мечтаят, но не на глас. Ще бъде тежко, ще бъде трудно, но след събитията най - накрая България ще се оттърси от проклятието и хората тук ще пребъдат. Странджа пак ще бъде българска, а онова, което е в саркофага на Бастет най - накрая ще бъде открито за света, така както е предрекла баба Ванга и в него ще прочетем истината какво е било 2000 назад и какво ще бъде 2000 години занапред в бъдещето.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации