неделя, 24 март 2019 г.

Целият свят очаква с притаен дъх сензационни разкрития от частния детектив Антъни Пеликано. Преди дни 75-годишният мъж, известен като шпионинът на холивудските звезди, излезе от пандиза. 

През 2008 г. той бе осъден на 15 години затвор за непозволено заснемане и проследяване. Пеликано е помагал на много световноизвестни личности да поддържат репутацията си безупречна. Арнолд Шварценегер никога нямаше да стане губернатор на Калифорния, ако детективът не бе скрил правонарушенията му.

Пеликано смята, че много звезди се страхуват от освобождаването му, тъй като може да разкрие много интересни неща от миналото им. Преди да се озове зад решетките, Антъни работи в луксозен офис на Сънсет булевард. Именно там той е правел така, че всички проблеми на клиентите му да изчезнат и е събирал компромати. В затвора в Лос Анджелис той призна, че с работата си е спасил доста хора.

Негов клиент е бил Том Круз, следил е съпругата на О Джей Симпсън до смъртта й... Услугите на Пеликано са търсили още Силвестър Сталоун, Кортни Лав, Стивън Спилбърг, Крис Кок и други. В офиса му е идвал и Майкъл Джексън с молба да му помогне да се разбере със семейство Чандлър, което го обвинявало в сексуален тормоз над 13-годишния им син. По-късно Джако платил на детектива 17 млн. и му подарил нова кола. В хода на разследването Антъни разбрал някои много интересни неща за Краля на попа, които го принудили да прекъсне всички отношения с изпълнителя./БЛИЦ/

Вижте още:
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: