Никой не би предположил, че това е възможно.

Пол Смит от дете е  инвалид и никой не е вярвал, че ще живее дълго. Минават 16 дълги години докато се научи да говори и още толкова за да проходи. Прекарва почти целия си живот в център за инвалиди, където се грижат за него и въпреки че е неграмотен, никой не може да повярва какво прави само с една пишеща машина.

Всички хора около него остават шокирани, когато се вгледат в чудните картини, които създава с натискането на клавишите на пишещата машина. С уникалната си технология Пол Смит създава стотици рисунки.

Движенията на Пол са ограничени, той не може да държи бои и четка в ръцете си, но още като дете открива възможностите, които пишещата машина му дава и така започва да изразява себе си, използвайки само десет от клавишите й. Ако се вгледате в една от творбите му, репродукция на шедьовъра на Леонардо Да Винчи Мона Лиза, ще видите детайлите в изкуството му.

Убедете се сами...

Снимка: http://unfassbares.com,източник "канал3"
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации