Преди повече от  140 години Levi Strauss създава първия чифт сини дънки, който завинаги променя начина на обличане навсякъде по света. От самото си създаване през 1853 г., Levi’s е перфектното въплъщение на класическия американски стил и страхотната визия, постигната без усилие.Това е един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб, който винаги успява да привлече вниманието на цели поколения с безупречната си репутация и гъвкав стил, запазвайки иновативния си дух.

Брандът е създаден благодарение на 24-годишния немски имигрант Levi Strauss в Сан Франциско. Наблюдавайки развитието на пазара и нуждата на потребителите от панталони, изработени от устойчиви и здрави материи, Strauss инвестира в денима. През 1873 г. Jacob Davis - еврейски емигрант от Латвия, става бизнес партньор на Levi. Обединявайки усилията си, двамата предоставят на света първия чифт сини дънки. На по-късен етап марката добавя към името си & Co, за да докаже, че моделите на Levi’s могат да бъдат носени от всеки и навсякъде.

 В магазините – дънки „Рила”, в „Кореком” – „Райфъл”. Всичко хубаво, качествено и престижно беше от „Кореком”
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети