Всъщност имаше някакво червено найлоново облекло. Иначе са направени от дебел алуминий и цапат. Патроните - също. Аз пък мислех, че са с... руски произход, тези чудеса...

Патроните бяха в зелена картонена кутийка, мисля че по 10 броя. Не помня какво пише на нея обаче (и съответно - на какъв език). Сифонът внасяше радост в семейството ни основно покрай малиновия сок. Родителите ми всяка година правеха малинов сок, който разреждахме с вода, а когато водата беше газирана - тогава ставаше несравним, по-добър от всякакви купени безалкохолни!

Струва ми се, че нашият се развали нещо и затова спряхме да го използваме. Но има вероятност баща ми още да го пази, и ако го пази - ще го видите на снимка  ok2.

Ивайло Денев,Своге
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации