вторник, 18 декември 2018 г.

Холивудската звезда Памела Андерсън определено няма задръжки. Палавницата втрещи всички с последния си акт, този път насочен към Владимир Путин, научи HotArena.


Най-известната блондинка на планетата писала на руския президент лично, с молба да спре китоловен кораб, минаващ през Русия. Фамилиарният тон на писмото й обаче говори и за други чувства.


„Скъпи Владимир Владимирович, вярвам, че и двамата споделяме любовта към животните и изпитваме уважение към природата. По тази причина искам лично да ви помоля от името на застрашените китове, да ми помогнете“, гласи писмото.


По-надолу, актрисата съобщава, че кораб натоварен с месо от застрашените китове, който пътува към Япония, ще мине през Русия. Пам просто искала любезно да помоли президента, да спре незаконната доставка.


По повод на писмото вече започнаха майтапчийски предположения, че русата фурия може да стане руската Мерилин Монро. Още повече, че многократно е изразявала симпатиите си към политика.


Засега не е ясно как Путин е приел писмото и ще откликне ли на молбата на плеймейтката. Факт е обаче, че целия свят се забавлява с писмото на Памела, а някои дори я посъветваха да не посещава скоро Москва, тъй като Алина Кабаева сигурно вече си остри ноктите за нея.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: