понеделник, 24 декември 2018 г.

По времето  на Съветския съюз, хората в страната искали някак си да подобрят колите си, но ресурсите, както знаете, били ограничени. Така се появили автомобили като необичайната Волга ГАЗ-21, поставена за продажба за 3 750 долара, информират световните издания.


Очевидно неговият създател е работил в автосервиз или в депо за автомобили, защото явно е имал достъп до части на различни други съветски автомобили, които е използвал при модификацията на Волгата.

Предната част на колата напомня малко за Чайка ГАЗ-13. Между другото, именно от нея са взаимствани редица декоративни хромирани елементи. Габаритите са взети от ГАЗ-М20 Победа, а четирите фара  - от Москвич-407 (въпреки че са поставени хоризонтално).

В допълнение, тунингът на Волга включва хромирани части в салона, както и плетен волан
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: