Прочутия изследовател на паранормалното и ловец на духове - специален агент Владимир Лисичков, съобщи, че най-сетне е успял да заснеме изключително ясен образ на призрак. Интересното е, че не става въпрос за случаен дух, а за този на Тодор Живков.

Лисичков, който е експерт в областта на парапсихологията разказва, че на 21-и март тази година е бил на снимки за новия си документален филм в Централните Софийски гробища.

Там специалистът заснел и доста кадри за личния си архив, но докато разглеждал снимките, открил на една от тях, нещо наистина шокиращо - призрак, приличащ невероятно на покойният екс-лидер и велик ловец Тодор Живков (с пушка в ръка).

Лисичков твърди, че досега не се е натъквал на толкова силно изразен феномен и смята в близкото бъдеще да се завърне на гробището с екип английски ловци на духове, с цел да осъществи контакт с Тато.

За повече невероятни, но истински факти, посетете фейсбук страницата на популярното предаване "Досиетата на Влади" - и новия сайт на шоуто, който се намира на адрес dosietatanavladi.webs.com и в него феновете на свръхестественото и на загадките могат да гледат онлайн всички издания на предаването до момента, както и да се регистрират за да не пропускат новите епизоди.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации