Това съобщават от Областната дирекция на полицията в Сливен. Труповете на двамата са открити вчера следобед от кмета на селото. Смъртта на момичето е настъпила в резултат на множество удари.


Вероятно скандал за пари между нея  и 62-годишният и баща е станал причина за фаталния инцидент. Говорителят на Апелативна прокуратура Бургас Йовита Григорова съобщи, че момичето е употребявало наркотици от около година. "Тя е била наркозависима, като е употребявала, също така,  по данни на нейни приятели метаамфетамини, пико. В резултат на това  в психиката и са настъпили драстични промени.

От умно и будно дете и старателна ученичка, тя се е превърнала в доста агресивно момиче, като тази агресия е била насочена най-вече към нейните най-близки хора, към нейните родители", посочи тя, цитирана от БНР. Прокурор Григорова каза още, че смъртта на момичето е настъпила дни преди тази на бащата. Той е оставил и предсмъртно писмо. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации