Арестуваха българка в Италия. 56-годишната жена е обвинена в отвличането на своя сънародничка и принуждаването й да извършва робски труд.

Тя е обещала на 20-годишна българка да работи като гледачка в италианския град Скафати, недалеч от Салерно. Пристигайки в Италия, младата българка се озовала под контрола на семейството на арестуваната - също българи, които й взели паспорта и мобилния телефон,пише БЛИЦ

Момичето е било бито и заплашвано, че ще бъде продадено като бяла робиня, ако не се подчинява. Тя била принуждавана да работи като гледачка на италианско семейство, а спечелените пари били прибирани от семейството, съобщава Нова телевизия.  Италианската полиция е започнала разследване по случая от февруари. До ареста се стигнало преди няколко дни. Срещу 56-годишната жена е образувано дело по бързата процедура, съобщават италианските медии.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации