При инцидента са пострадали петима души
Лек автомобил се вряза във витрина на магазин в търговски център в София в петък. Инцидентът е станал в района на бул. „Монтевидео” и бул. „Президент Линкълн” в кв. "Овча купел".Пострадали при катастрофата са общо петима, сред които 45-годишна жена и 8-годишно дете, както и шофьорът на автомобила. Състоянието им е стабилно,съобщава НОВА ТВ

Водачът седнал зад волана след употреба на алкохол. След като се забил във витрината, 60-годишният мъж подкарал автомобила на заден ход, ударил друга кола и бус и спрял в стена. 

Първата линейка е пристигнала на мястото шест минути след подаването на сигнала малко след 14 ч. Веднага след това са изпратени още два екипа на Спешна помощ.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации