Четиримата загинали в жестоката катастрофа край село Горна Студена са футболисти. Свирепият инцидент в полунощ отне живота на Димитър Кушев, Георги Вълчев–Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Ивов. Сблъсъкът е бил между ТИР и лека кола БМВ. Автомобилът е собственост на Ивов, който е юноша на Етър. И четиримата загинали са играчи на третодивизионния Павликени,пише sportal.bg

Според полицията български ТИР е ударил внезапно изскочилото на пътя БМВ, чиито водач не спазил пътната сигнализация и не е спрял на знак „стоп“. Нарушението на правилата за движение се оказа фатално за момчетата. ТИР-ът е пътувал за Русе.
Автомобилът е открит на около 50 метра след първоначалния удар. Смачканият автомобил се е наложило да бъде разрязан от пристигналите на място пожарникари.

„Павликени“ игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния „Земеделец-93“ и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си, четиримата са били в БМВ-то на Ивелин.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно…“, сподели потресеният треньор на Павликени Димитър Тодоров пред Sport-vt.com.

Източник:www.sportal.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации