Името му е Пол Маккартни!Вози се във влак, при това не луксозен.
Не му пречи СЛАВАТА, а е творец от световна величина! В "Бийтълс" е автор и съавтор на текстове и музика за над 50 хита. После същото, но като самостоятелен изпълнител.
Не му пречи ГОРДОСТТА! Негов е рекордът, вписан в Гинес - за най–успял композитор в историята на популярната музика. Няма място за сравнение с нашите успешни в музиката...
Не му пречи титлата СЪР и контактът с обикновени хора!
Не му пречи БОГАТСТВОТО! Започва с подарена китара от 15 лири, но още преди двайсетина години, става ПЪРВИЯТ музикант, чието състояние е над милиард долара.
Не му пречи, ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ да го помисли за ...стиснат! Защото е обявен за филантроп на 2012 г. с решение Националната академия за изкуства и звукозапис в САЩ. "Благотворителните му проекти нямат равни на себе си по своята ЩЕДРОСТ", се казва в официалното заявление на Академията.
Не му пречи СТРАХЪТ! Нима не знае как беше убит неговия партньор в творческия тандем - Джон Ленън?
Той ли не цени времето? Той ли няма коли, пари, фенове? Той ли не знае що е комфорт и изобилие? Цени го, има ги и знае!
Но той е голям - ТОЙ е сър Пол Макартни и още не са измислени купе или влак, които да го принизят!

Sonya Trifonova
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации