Въпреки, че само преди месеци обичаната Стоянка Мутафова навърши 96 години, тя продължава да е все така суетна, както на младини години. Госпожа Стихийно бедствие не пропуска посещение в козметичния салон. Преди няколко дни тя е посетила любимия си салон в столичния квартал „Лозенец“, където се е поглезила с предлаганите от него процедури. Освен с нова прическа, актрисата се поглези още с маникюр и педикюр.

Прическата й е била оформена от опитен коафьор, който е наясно с вкуса и предпочитанията й. От години актрисата се придържа към един и същ стайлинг. Тя редовно подстригва връхчетата на косата си. Актрисата си позволява само студено къдрене и е категорична, че не желае боядисване, въпреки опитите на фризьорите да я убедят, че с боядисана коса ще изглежда по-добре.

Стоянка Мутафова харесва естествения цвят на косата си и няма намерение да го промени. Тя не спира да се хвали пред колегите си, че до 90 години не е имала нито един бял косъм в косата си.

Мадам Стихийно бедствие се възползва от посещението си в салона, за да оформи маникюра си. Тя заложи на актуалния напоследък гел-лак, който издържа по 3 седмици. Актрисата се поглези и с педикюр, съща направен с гел-лак. Но преди това се наслади на релаксираща процедура за краката.

Обичаната Стоянка Мутафова прибягна и до процедурите с ботокс. Инициативата била на дъщеря й Муки, която останала впечатлена от резултатите върху кожата си. Тя убедила и майка си да се подложи на подмладяващите процедури.

Ежемесечно Муки оставя по 1000 лв в любимия си козметичен салон, където се подлага на най-известните разкрасителни процедури. Майка й също се възползва от тях и е очарована от резултата, пише „Ретро“.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети