вторник, 22 май 2018 г.

Ситуацията на магистрала „Тракия“ се оказва все по-кървава с всяка изминала минута. Ранените при катастрофата са над 10 души. „Има тежко пострадали хора. Линейките са около седем. Медиците, пожарникарите и полицаите работят трескаво“, каза свидетел на катастрофата.

Мъжът е категоричен, че изпод катурналия се рейс има затиснат човек. Обърнатият автобус е от градския транспорт, който обслужа крайните квартали на София. Той се е движил по линия №5 село Лозен – София. ТИР-ът, ударил се с него, пък е с турска регистрация. „Чух полицаите и пожарникарите да говорят, че ще трябва да режат ламарините на рейса, за да измъкнат затиснатия. Дано не се случи най-лошото“, казва свидетелят. Той поясни, че цялото платно на аутобана, където е станала катастрофа, е осеяно с авточасти на рейса и ТИР-а, както и с изпочупени стъкла. Междувременно от Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че „временно движението при км 3 на АМ „Тракия“ в посока София се осъществява в една от трите ленти поради ПТП“.

Източник: БЛИЦ
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: