Популярността на Националната лотария расте с всеки изминал час.
Дори в момента стотици българи търкат билетчета с надеждата, че ще получат на тепсия мечтания дом, кола и няколко милиона кеш.

Читател на Флагман.Бг. от Поморие ни изпрати ексклузивно аудио запис, от който може да чуете целия разговор между него и измамниците. Той имал инсталирано приложение на смартфона, което автоматично записвал всеки един разговор.

Обаждането е получено от телефонен номер 0899736157. Непознат женски глас обяснява, че неговият GSM номер е изтеглен и печели парична сума 2000 лева.

Той обаче веднага се е усетил, че става въпрос за измама, тъй като не е участвал в никакви игри. Дамата обаче е настоятелна: “От Национална лотария пуснахме томбола към всички мобилни оператори, вие печелите”, обяснява тя.
След като пита човека на телефона за трите му имена, но получава отрицателен отговор, веднага тръшва телефона. Най-вероятно защото е разбрала, че мъжът отсреща не е наивен и няма как да попадне в клопката й.
Свързахме се и с официалните представители на Националната лотария.

Оттам категорично заявиха, че това е нова измамна схема. Те не работили с мобилни оператори, а в техните томболи участвали само номера на билети. Обясниха, че са получавали и други подобни сигнали и предупреждават хората в никакъв случай да не си дават личните данни.

Източник:e-novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации