събота, 10 март 2018 г.

Бисер Миланов, известен още като Петното, се обади в редакцията на "Блиц", за да изрази мнение, че д-р Иван Димитров, който уби Георги Джевизов - Жоро Плъха в Пловдив, трябва да лежи в затвора. Припомняме, че рентенологът застреля Плъха, след като той влезе в гаража на двора му, за да краде.

"Не може да го пускат само с мярка за неотклонение "подписка", не може съдът да се огъва под натиска на народа. Аз лежа в затвора само за една дума, а този човек е извършил непредумишлено убийство. По тази логика всички, които сме в затвора, трябва да ни пуснат. Много хора са възмутени", заяви Петното. Той е на мнение, че не е нормално докторът да следи 30 минути крадеца, докато той е в гаража му.

Източник:www.plovdiv24.bg
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.