неделя, 4 февруари 2018 г.

Тези Съветски футболисти ще бъдат разстреляни в Бабием Яру под Киев... само защото,те са посмели да спечелят мача срещу фашистите.Те са знаели какво ги чака.Но въпреки това не предават своят флаг,своят отбор и своята страна Родина!!!

Според доклад представен в уикипедия, базиращ се на разсекретени данни от Министерството на отбраната на Руската федерация, (14 февруари 2017 г.) в Държавната дума на Русия, Загубите на Съветския съюз възлизат на 41 979 000 души, а не на 27 милиона, както се е считало дотогава. Докладът посочва, че "в периода 1941 – 1945 г. СССР е загубил над 52 милиона и 812 хиляди души. От тях, в резултат на въздействията на факторите на войната – над 19 милиона военнослужещи и около 23 милиона цивилно население.

Общата естествена смъртност сред военнослужещите и цивилното население е над 10 млн. и 833 хил. души (в т.ч. 5 млн. и 760 хил. – починали деца на възраст под 4 години)
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.