Левон Хампарцумян днес беше в Нова телевизия, за да говори по темата за парите, заплатите и безработицата. Банкерът обсъди очакванията към новия кабинет, но направи и едно изказване леко встрани от темата, което се отличи от всичко останало,пише сайтът spodeli.eu

Той твърди, че ние трябва да сме благодарни на Европейския съюз, защото нашите деца не трябва да берат портокали в Коми, а берат портокали в Португалия. Как да се радвам, човече! Ще се радвам, ако децата ми стоят и работят в България, ако работодателите ги уважават и им плащат добре! Имам чувството, че е вън от ума си.

Вижте изказването:

"Всяка сутрин трябва да благодарим на Господ, че сме членове на ЕС. За това възрастните хора трябва да са благодарни, че внуците им ходят да берат портокали в Испания, а не в Коми. Трябва да станем в А отбора на ЕС, сега сме в С отбора. Предприемчивост е да усвоиш нов занаят, не да създаваш фирми. Ние все още не дофинансираме образователната система. Ако построим един автомобилен завод, няма да има кой да работи в него. Милион и половина българи са функционално са неграмотни. Това означава, че познават буквите, но не знаят какво ", коментира банкерът.

Източник:spodeli.eu
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

3 коментара:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации