Ставри  категорично забранява да се публикува негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.

Изневярата не е за всеки, както и животът, но по тази тема може да говори само Бай Ставри,овчар от родопско село. Искаме да се фокусираме върху изневярата и проблемите, които носи след себе си. Да съгрешите е човешко, но не е човешко да не спирате да го правите и да се надявате, че ще Ви се размине. Системната изневяра води до разводи, битки, подялби и много грозни сцени, но освен това може да Ви коства и още много други проблеми.През 80-те,в родопско село,млада рогоноска е решила да накаже своя неверник с отрязване на члена.Клетника е изгубил мъжкото си достойнство, след като ревнивата му съпруга побесняла от системните му изневери.

Агресорката издебнала своя съпруг да заспи и клъцнала инструмента за любов, лишавайки себе си и други от евентуални ласки. След куп викове и отзоваването на Бърза помощ, човекът успял да получи желаната медицинска помощ и мъжкото си достойнство на място. Историята продължава в по-късните часове, когато жената се промъква и го отрязва още един път, изхвърляйки го през прозореца, за да е сигурно, че този път няма да може да бъде възстановен. Ставри побеснял и преследвал съпругата си по коридорите на болницата, преди да припадне от загуба на кръв и да бъде върнат обратно в интензивното.

След безкрайните търсения и издирвания на мъжкото достойнство на клетника, лекарите се отказали да го търсят и съобщили тъжната вест на бъдещия евнух.Милицията смята, че органът може да е бил открит от гладна котка или куче.По-късно  съпругата признала пред милиционерите, че го е хвърлила в тоалетната,пуснала е водата и не съжалява за това , вече имала достатъчно деца, за да се притеснява за продължаването на рода.

*в статията е използвана илюстративна снимка
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети