Увлечението на мъжете по се*с-роботите ще доведе до това в близко бъдеще жените да останат без се*с, прогнозират канадски учени, цитирани от в. "Сън". Няма да мине много време и ще се появят тъй-наречените "диджитъл-сексуалисти".

Мъже, които встъпват в полови връзки изключително само със усъвършенствани андроидни се*с кукли. При това под заплаха е и изчезването на най-древната професия на света - прости*уцията. Изследователи от университета в Манитоба отбелязват, че мнозинството мъже ще се насочат към дамите роботи по няколко причини.

Първо те не могат да отказват на своите партньори и са винаги на разположение и ще могат да изпълняват всякакви сексуални фантазии. С тях рискът за заразяване с венерическа болест се свежда до минимум и с тях ще може да се прави незащитен се*с. В близко бъдеще всеки потенциален купувач на се*с робот ще може да си го "поръча" според своите предпочитания. Става дума за размер на гърдите, цвета на косите и общият силует.

Източник: www.novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети