Сценарий като във филм на ужасите, но за съжаление е истинска история. История, която спокойно може да кандидатства за зверството на века.

29-годишна румънка живяла като секс робиня в дома на италианеца Алоизио Франческо Розарио Джордано над 10 години. Всъщност едва ли може да бъде наречен живот.

Джордано пукал редовно главата на превърнатата в пленница жена, после зашивал зейналата рана с рибарско влакно. Ако се пък жалвала, че е гладна, извергът й давал да яде нейните собствени изпражнения, пазени надлежно в кофа. За лукс в нейното меню били останалите от трапезата му хранителни отпадъци. Насилвал я редовно, дори когато нещастната жена била бременна със заченатите от него две деца – момченце и момиченце, сега съответно на 9 и 3 годинки.

А за да не би случайно секс-робинята му да избяга, Алоизио я бил оковал във верига, здраво занитена в забита в циментираната в пода метална скоба.

Ужасът се разиграва в намиращия се в Южна Италия град Катандзаро, разказва всекидневникът "Кориере дела сера", цитиран от "Монитор". Неговата кореспондентка Фиоренца Сарцанини разказва как преди няколко дни патрул от местни карабинери спрял за рутинна проверка триколка, карана от 52-годишния Алоизио. Полицаите били потресени от окаяния вид на возеното в нея момченце. Когато те попитали мъжа защо детето е толкова слабо и мръсно, той нищо не отговорил, а само загледал встрани – поведение, което се сторило подозрително на блюстителите на реда. Униформените настояли мъжът да ги заведе в жилището си, а той пък започнал да шикалкави, че нямал постоянен дом и че живеел където му падне. След щателно изследване на зоната, от която идвал обаче не след дълго се озовали пред вкопана в земята барака, изградена от тенекии и отпадъчни строителни материали.

"Преди да влязат военизираните полицаи трябвало да надянат предпазни маски – смрадта, идващата от натрупаната вътре безразборно покъщнина, била страхотна", пише Сарцанини.

Между бидони със застояла вода, кофи за екскременти и покрито с картон легло, карабинерите открили прикованата към скобата в земята румънка. Тя била покрита само с едно старо одеяло, под него се виждали безброй синини, била мръсна и слаба, а покрай нея плачело от глад момиченцето й, облечено единствено в прокъсано потниче.

Жената все пак намерила сили да разкаже на карабинерите, че била гледачка на починалата съпруга на Алоизио, като след нейната смърт той поискал да остане при него, но тя му отказала. Озверен, той я превърнал в секс-робиня, принуждавайки я да живее по-лошо от животно вече 10 години, без достъп до света извън бараката, като през последните 12 месеца дори не се била къпала.

А двете си деца родила пак там, сред бидоните с мръсна вода и кофите за ходене по нужда, без каквато и да било медицинска помощ…

Случаят е поет от прокурора Салваторе Курчо, който заяви пред медиите, че подобен ужасяващ случай не е имал в своята кариера. Той разпореди извергът Салваторе да бъде задържан за семейно малтретиране и многократно и жестоко сексуално насилие. Румънката и нейните две дечица са поети от социалните служби.

По публикацията работи: Александър Попов

Александър Попов
Източник:www.dnes.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации