Херцогинята на Кеймбридж Катрин и принц Уилям преминали през много препятствия, преди да се оженят

Млада продавачка на дрехи един ден среща принц и той се жени за нея въпреки, че е употребявала наркотици и има дете от престъпник. Друга млада жена седи в бар и там с нея се запознава някой си Фред. Той обаче се оказва принц и я взема за жена и отвежда в далечна страна. Друга девойка е разочарована от работата си в банка и решава да я напусне, защото така и не получава повишението, което иска. Постъпвайки на работа в друга банка, тя среща принц, който се жени за нея. И нека прибавим, че тези истории на обикновени жени, които стават принцеси, са съвсем реални. Не става дума само за актрисата Грейс Кели, станала през 1956 г. господарка на Монако, и за обичаната принцеса Даяна.

Най-популярният такъв случай в съвремието е на херцогинята на Кеймбридж Катрин. Принц Уилям, херцог на Кеймбридж, и Кейт, обикновено момиче, се срещат през 2011 г., докато и двамата учат в университета “Св. Андрюс” в Шотландия и стават приятели през първата им година там. Но тази връзката с принц не била лесна за Катрин – тя се изчервявала и заеквала. Медиите започнали да е преследват и се стигнало до това тя да се оплаче от тях чрез адвокат. Кейт и Уилям няколко пъти се разделяли и събирали, но краят бил щастлив – сватба през април 2011 г. В момента двамата имат две деца- 3-годишния Джордж и 1-годишната Шарлот. Заради семейните снимки, които Катрин прави, тя стана почетен доживотен член на Кралското фотографско общество.

Бивша наркоманка, женена за принц

Преди да стане принцеса, Мете-Мари работи като сервитьорка и продавачка на дрехи. Употребявала е наркотици и има син от престъпник. Норвежкият принц Хаакон я среща през 1999 г. на музикален фестивал. Сватбата им е под въпрос заради бурното минало на Мете-Мари, но принцът поставя ултиматум, че ако не се ожени за нея, ще се откаже от трона и сватбата се случва.

Просто Фред

Мери се запознава с датския принц Фредерик по време на летните олимпийски игри през 2000 г. в бар в Сидни. Тя не разбира с кого разговаря тогава, защото той се представя просто като Фред. Заради него тя напуска родината си Австралия, както и презвитерианската църква, и се съгласява да не предявява права върху децата си при евентуален развод.

Любовен успех заради професионален провал

Рания е родена в обикновено палестинско семейство и работи в банка, но там не получава повишение и напуска работа. Тя отива да търси късмета си в друга банка в Аман и го намира, но не под формата на шефска позиция, а в лицето на нов любим – престолонаследника на Йордания принц Абдула II бин ал Хусейн. Женят се два месеца след запознанството си в банката.

Султанка целува ръка на директор

Сара е все още ученичка, когато се запознава с принца на Бруней ал Мухтаде Билах чрез приятел на кралската особа, който е женен за съученичка на младото момиче. Няколко месеца по-късно 17-годишното момиче и 30-годишният принц се женят. Скромната Сара дори след като става султанка изразява уважение и целува ръката на директора на училището, в което учи.

Фитнес инструкторът – кралски съпруг

Историята на Пепеляшка се случва и на мъж. Даниел, фитнес треньор, решава да отвори своя собствена фитнес зала, която се превръща в голям успех. Шведската принцеса Виктория е чест посетител в залата. Двамата с Даниел е трябвало да изчакат 8 години, преди бащата на Виктория крал Карл XVI да се съгласи да се оженят, но това се случва през 2010 г.

 Според писма на майка му:

Принц Хари бил хулиган от малък

Принц Хари беше известен с буйния си характер в тийнейджърските си години, но се оказва, че британският наследник винаги е бил разбойник. В новоразкрити лични писма на принцеса Даяна той е определен като “постоянно в проблеми”. Бележките са адресирани до бившия управител на Бъкингамския дворец Сирил Дикман. В тях Даяна разказва още, че като малък принц Уилям обсипвал принц Хари с прегръдки. Писмата от 80-те и 90-те години бяха продадени за 18 000 евро на търг в Кеймбридж.

Източник:Труд
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети