Сигурно всички сме чували разни версии на градската легенда за призрачния стопаджия. Дали, обаче, не става въпрос за истинско явление?

През последните седмици, десетки шофьори, движещи се по пътя за ямболското село Лесово, твърдят, че ясно са видели духът на млада девойка да изскача на пътя, а ужасяващят и вид ги карал да настръхнат от страх информират от spodeli.eu. Жената била облечена в бяло и изглеждала абсолютно реална. Обикновено се появявала от нищото и според очевидци, била толкова окаяна, че нямало начин човек, да не спре, за да й помогне. Вероятно, фатална грешка. Според местните, мъртвата стопаджийка всеки път прошепвала името на града или селото, за което е тръгнала жертвата. Разибра се, мъжът почти винаги предлагал да я откара, тъй като и двамата са в една посока.

"Дамата седна на задната седалка. Не поиска да се качи при мен. Поглеждах я от време на време. Много привлекателна, но бледа, потънала в скръб" – споделя Павел Велков от Ямбол. -Направих няколко опита да я заговоря, но тя не ми отговори. Около два километра преди Лесово, изведнъж забелязах, че е изчезнала. Шашнах се! Веднага отидох до къщата на мои родини и им разказах за сличилото се. Оказа се, че това се е случвало и с други хора. Разказаха ми, че тази жена наскоро се е споминала и сега се лута като дух по пътищата и често спира непознати шофьори. Най-страшното, обаче е, че в повечето случаи ги напада. Дори е предизвикала няколко тежки катастрофи.

Възрастен мъж от областта е получил инфаркт, когато разбрал, че е возил призрак. Загубил контрола на автомобила и се забил в едно дърво. Не е известно какво иска починалата и защо причаква шофьорите.

Според някои, покойницата е чакала мъжа си да се върне от чужбина, но той така и не дошъл. Тя се поболяла и умряла от скръб и най-вероятно сега си отмъщава. Според специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории, трябва да се извика свещеник, който да извърши ритуал на пътя и в дома на починалата. Близките й, обаче, отричат призракът й да броди в района и да плаши хората. Да припомним, че явлението продължава вече втора година!!!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

4 коментара:

  1. И аз съм приживила история с духове заради която напуснахме къщата в която живеехме тогава

    ОтговорИзтриване
  2. İ az sım vijdal po pıtishtata. Az sım shofyor na kamion i tıtuvam prez noshtite i sım vijdal mladi momicheta stranno oblecheni godyat po pıtya na blizo nito sela ima nito gradove ot strah nesım spiral. Edna nosht pak pıtuvam i spiram na krıstovishte da gledam dali idvat koli i vijdam cheren obraz ot vınka tochno do men sedi taka natisnah gasta che chak gumite shte izlyazat ot mestata si

    ОтговорИзтриване
  3. Да знаете че ви вярвам, хора гледайте по-малко филми моля, явно влиаят на психиката ви

    ОтговорИзтриване
  4. Нека уважаваме правото на всеки индивид на тази земя да съществува под една или друга форма.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации