Скоро сайтът sekirabg.com информира, че Северна Корея потопи американският самолетоносач Карл Винсън. Ние дълбоко се съмняваме в излязлата информация, но няма как да подминем темата, която все пак може да е истина. Показваме Ви я черно на бяло:

Северна Корея го направи!

След десетки предупреждения от страна на Пхенян към САЩ да изтеглят корабите и цялата си военна техника от границите на КНДР.

По нареждане на Ким Чен Ун, военните на Северна Корея преди няколко часа са потопили американският самолетоносач “Карл Винсън” с руска противокорабна ракета към 15:24 българско време. От САЩ отказаха подробен коментар, но заявиха, че в момента цялата американска армия е в пълна бойна готовност, а основните бойни кораби на американската армия са изпратени към водите на Северна Корея, това пише сайта секира.бг, за което нашата редакция не носи отговорност за истинноста.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации