Предсказанията за света на пророчицата Ванга са познати за всички нас. Но в руската Уикипедия преди време се публикуват нови, нечути досега такива, които определено ще ви бъдат интересни.
Тези думи на петричката ясновидка са произнесени в периода 1993-1995 г. Какво ни очаква според Ванга? Вижте в следващите редове:

„Ще дойде ден и ракът ще бъде затворен в железни вериги”, твърди пророчицата и обяснява, че лекарството срещу тежката болест ще съдържа много желязо.

„Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените – не”.

„Ще дойде време за чудеса и науката ще прави най-големите открития в областта на нематериалното. Ще има големи археологически открития, които ще променят виждането ни за света от древни времена. Всичкото скрито злато на света ще излезе на повърхността му, но водата вече ще си е отишла”, твърди Ванга.

„В пространството ще открием живот и така ще стане ясно как е възникнал животът на Земята”.

„В земята копаят голям град, от който ще научим повече за произхода си”.

„Мъртвите често помагат и защитават близките си от неприятностите. Хубавите, безгрешните духове имат право на повече посещения на Земята”.

„Виждам мъртвите прозрачни, а някои чисти духове светят като огън”.

„Защо ви е страх от смъртта? Тя е толкова красива. Виждам я с маска на усмихната млада жена с пусната руса коса”.

„Оставете борбите. Обичайте се един друг всички”, завещава Ванга.

А ето малко интересни факти за Ванга – нейният живот и съдба в няколко реда:

Ванга е имала тежко и трудно детство, остава сираче още на 2 години, тъй като майка и загива. Малко по-късно баща и се жени за втори път, но мащехата  я е малтретирала, затова Ванга отива в пансион в Белград.

На около 13-годишна възраст, Ванга се прибира вкъщи за един Гергьовден. С братовчедка ? се разхождат, когато се извисява буря, вихрушка вдига пророчицата и паднала в едни тръни, намират я едва след 2-3 дена. След тази случка тя е започнала да вижда миналото, настоящето и бъдещето.

Ванга се запознала със съпруга си, когато той дошъл при нея да попита за изчезналия си брат и тя предрекла, че той ще ? стане съпруг. Двамата имат труден брак, но все пак остават спътници в живота.

След смъртта на мъжа си, Ванга има намерение да влезе в манастир, но в крайна сметка отива в Рупите, които до тогава са били абсолютна пустош.

Била е обективна и никога не е искала да я въвличат в политически теми, въпреки че много видни държавници са ходели при нея. Пророчицата свързва доброто бъдеще на България с Русия, казва че това е входната и изходната страна за нашата държава.

Ванга вижда Русия като обединител на света и неговия нов господар. Според нея три велики държави ще се съберат – Китай, Индия и Русия.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации