Тази история се случи преди няколко години, когато студовете в Украйна бяха толкова силни, че хората се шегуваха, че при такова време дори не можете да изгоните куче от къщата.

В такъв „кучешки“ студ се разигра тази история, която изненадва, ужасява и радва хората.Минувачи с изненада обсъждаха помежду си, че едно улично куче лежи на стълбище пред сграда в такъв студ два дни и не става, а само диша тежко.

За да спасят кучето от смърт, съседите отидоха да го побутнат, но с изненада виждат, че то покрива…малко дете.

Момчето, което лежеше сгушено под кучето, било само на две години и е изоставено на улицата от родната му майка.

Без намесата на кучето детенцето е щяло да умре или да остане инвалид за цял живот.

Кучето топлило детенцето два дни и не го оставило. Хората веднага го занесли до болницата, където му открили тежка хипотермия и силно отслабване на организма, но не било толкова страшно, тъй като момчето било все още живо благодарение на уличното куче.

В момента майката на момчето е в затвора. Момчето живее в сиропиталище, но всичко е наред с него. Расте здрав и силен младеж, а кучето героиня все още броди по улиците на това село. Всички му се радват, защото е рискувало да даде собствения си живот за бебето.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА