34-годишен британец се ожени за любимата си няколко часа преди смъртта й, пише The Sun. На сърцераздирателната церемония в болничната стая присъствали няколко роднини.

Грег Питърс се запознал с 28-годишната Анна преди година и половина в сайт за запознанства. По време на пандемията двамата живеели заедно и планирали да се оженят. Всичко вървяло чудесно, докато преди дни Анна не се качила в колата си, за да отиде на работа. Няколко часа по-късно Питърс получил обаждане от болницата. От там му съобщили, че е претърпяла тежък инцидент.

„Тръгнах бързо към болницата. Докато шофирах, не бях много притеснен. Познавайки Анна, си мислех, че вероятно е със счупена ръка и всичко ще бъде наред“, разказва мъжът.

Когато обаче пристигнал, лекарите му казали, че е получила тежка черепно-мозъчна травма, несъвместима с живота, и се е наложило да бъде включена към апарат за изкуствено дишане. Медиците добавили, че няма никакъв шанс да бъде спасена и съвсем скоро ще бъде изключена от апарата.„Имах два часа с нея. Тя беше много красива, сякаш не е претърпяла злополука. Беше спокойна“, добавя той.

Тогава Питърс решил да се ожени за нея в болничната стая и поискал благословията на майка й. Жената подкрепила желанието на съкрушения от мъка мъж и той сложил пръстена, който някога бил на баба му, на пръста на Анна.

Двойката била благословена от викарий, поканен в болницата. Няколко часа по-късно 28-годишната британка починала.

Питърс признава, че единствената му утеха е мисълта, че органите на жена му са спасили живота на шестима души, сред които и дете, в чиито гърди бие нейното сърце.

„Знаехме, че имаме бъдеще заедно. Тя беше жената за мен. Беше перфектна. Говорихме за брак, тя знаеше, че иска шаферката й да бъде облечена в тюркоаз и искахме да създадем семейство“, казва още почерненият мъж. /jenata.blitz.bg/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации