Гръцкият репортер Георги Караиваз, който работеше за телевизия Private Star и беше известен с отразяването си на правни въпроси, беше застрелян от двама въоръжени мъже, каращи мотоциклет близо до дома му в Атина рано в петък, потвърди местната полиция.

Инцидентът е станал близо до дома на Караиваз в Алимос, в южната част на гръцката столица. Репортерът беше намерен мъртъв в колата си, след като получи редица огнестрелни рани.

Полицията съобщи, че свидетели са видели двама мъже на мотоциклет, които са спрели до превозното средство на Караиваз и са изстреляли неопределен брой изстрели по жертвата им, преди да избягат от местопроизшествието.

Въпреки отразяването му на престъпността и правните въпроси, включително доклади за полицията, разследващите казаха, че той не е поискал защита или е вдигнал тревога за заплахи.

Полицията за убийства е отцепила района, докато разследва стрелбата, като все още не е установен мотив./rt.com/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации