Майка, която уби мъж, за когото казва, че е изнасилил шестгодишната й дъщеря, ще бъде съдена за убийство. Конни Сербу, 43-годишна, се твърди, че е примамила семейния приятел Ксавие Сиера, на 18 години, в изолирана местност, след като го е взела от интервю за работа.

Твърди се, че го е измамила да дойде с нея, като казала, че има нужда от помощ, за да сглоби двуетажно легло.Но след като го завела до тихото място, тя го застреляла. Местните доклади казват, че служители са реагирали на съобщения за изстрели на 7 юли 2016 г. и са открили Сиера мъртъв близо до река в Неапол, Флорида.

Повече от година по-късно, на 25 август 2017 г., полицията разкри, че е повдигнала обвинение на Сербу за убийство от втора степен.Сербу твърди, че на 30 май 2016 г. дъщеря й казала, че е била насилена от Сиера пет години по-рано.

Тя обвинила Сиера в изнасилване на дъщеря си и така, възмутена от предполагаемите му действия, тя казала на други за намерението си да го убие.Съдебните записи показват, че тя е казала на съпруга си, че трябва да се подготви да се грижи за двете им деца сам, тъй като „тя ще направи нещо“.След това се качила в кола с брат си Джон Варгас, който е на 29 години, и вдигнала Сиера, пише в записите.

След като отвела Сиера в изолираната местност, тя твърди, че го обвинила за изнасилването на дъщеря си.След това тя и Варгас преследваха Сиера в гората, преди двамата да започнат борба за една от пушките на Сербу.

Говори се, че Сиера е получил огнестрелни рани и от двете пушки, докато Варгас е бил улучен в корема, убивайки го.И двамата мъже загинали, а според съобщенията Сербу все още била на мястото, когато пристигнала полиция.

Полицаите твърдят, че тя е направила признание, без никакви угризения, казвайки: „Всичко това е моя вина. Така че не ме интересува, изнасили дъщеря ми … тя ми каза всичко, което се случи. “

Източник и Превод: „БЛИЦ“

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации