Андрю Карлсин

Светът все още си остава пълен с тайнствени феномени и мистерии, които учените все още не могат да разгадаят. Те си изграждат хипотези, но голяма част от тях не разкриват на какво се дължи даден феномен.

Представяме ви 2 мистерии, които науката все още не може по-никакъв начин да обясни.

Андрю Карлсин – пътешественикът във времето


През 2003 г. ФБР арестува мъж, обивнен в борсова измама. Разполагайки с едва 800 долара, той успява да спечели 350 милиона чрез 126 рискови сделки.

След ареста си, Андрю Карлсин казва, че е получил информацията за сделките от бъдещето. Според думите му той е дошъл с машина на времето от 2256 г. По-късно някой плаща гаранцията му от 1 милион долара и Андрю изчезва безследно.


Врящата река в Амазония

Врящата река в Амазония

Малко момче на име Андрес Рузо от Перу, често чува от дядо си легенда за река в Амазония, която буквално“ ври сякаш огън гори под нея“. Момчето не вярва в нея, но неговата леля споделя, че това е истина. Той мечтае да открие този природен феномен.


Дванадесет години по-късно той става геолог и тръгва на пътешествие из джунглата на Южна Америка, твърдо решен да издири този феномен. През 2011г. открива реката и веднага изважда термометър, за да провери нейната температура. Оказва се, че средната температура е около 86 ° C. Чудото е, че реката се намира на 700 километра от най-близкия вулкан, а за наличието на врящи реки, вулканът трябва да бъде в близост до нея.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети