Бързият влак № 8601 от София за Бургас престоя в гара Септември 62 минути поради счупено челно стъкло на кабината на локомотива. 

При разминаване на композицията с бързия влак № 8640 от Стара Загора за София в участъка между Белово и Септември, от последния вагон на влака от Стара Загора е хвърлен предмет срещу насрещно преминаващия по другия път бърз влак за Бургас. Вследствие на извършеното деяние е счупено предното стъкло на движещия се локомотив, който обслужва бързия влак от София за Бургас,съобщава сайта tvnovini.bg


При счупването на стъклото са пострадали машиниста и помощник-машиниста в локомотива. Веднага е подаден сигнал на тел. 112 и компетентните служби са се задействали за установяване на извършителите. Подобни прояви са тежко посегателство не само върху имуществото на БДЖ и локомотивния персонал, а застрашават живота и здравето на пътниците от влака. Дружеството осъжда остро всяко подобно застрашаващо човешки животи посегателство и се надява срещу извършителите им да бъде упражнена цялата строгост на закона.


От сайта на БДЖ съобщават,че бързият влак № 8640(Дияна) Стара Загора-София се движи с 21 минути закъснение поради очакване органите на реда за съдействие във влака в гара Ихтиман.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации