Това блюдо се счита за изтънчен десерт. Преди да се окаже на вашата маса, то преминава сложна процедура за приготвяне. Мозъкът се подава на масата направо в главата на маймуната. За щастие съвременните готвачи, под натиска на обществеността и организациите за защита на животните, са измислили рецепти за този „десерт“, при които не се налага да се прибягва до одиране и убиване на животното пред вечерящите. В миналото обаче това е било напълно нормално.


 

Предпочитано  блюдо е и ястия с плъхове

 

Пържени, задушени, – богаташи са готови да ядат гризачи във всякакъв вид. И ако по-рано са ги консумирали само в малките бедни селца, то сега тази мода се е разпространила в много краища на света.Счита се, че месото на плъховете е твърде богато на белтъчини, при това то е почти диетично. Като истински деликатес се приемат новородените плъхчета, които се готвят и поглъщат цели.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации