Лъчезарната Краси, открита простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, не се е самоубила! Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, изглежда, ще се окаже съшита с бели конци…

Най-кошмарното е, че именно Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията и който е баща на двете й деца, ще се окаже убиецът на Краси. В момента психолози разговарят с него, според информация на Glas.bg той все още не е признал напълно, но според разследващите „нещата клонят натам“.

Припомняме, преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали.Тогава жената починала намясто, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал.

Преди да почине, Делко, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на Краси. Така младата жена също станало арендатор – над 1000 декара земя, на които има засадени различни насаждения.

Преди време около Красимира, според думите на местните, заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е и баща на двете деца на Красимира. Хората разказват, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали.

Още криминални новини вижте ТУК


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации