събота, 6 юни 2020 г.

Аз и всички в семейството ми се обединихме около това, коментира Ралф в последното си интервю,
Братът на претърпелия жесток инцидент легендарен пилот от Формула 1 Михаел Шумахер - Ралф проговори пред медиите, а милиони фенове очакваха най-после някой да даже нещо за здравословното състояние на седемкратния шампион. Пред немския Express по-малкият от братята Шумахер говори по различни теми, а тази за случилото се с Михаел също не беше подмината.

"Аз и всички в семейството ми се обединихме около това да не говорим по тази тема", беше краткият му коментар, което за пореден път разочарова и ядоса милиони по света.

Феновете на пилота от няколко години се надяват на някаква информация за здравето на идола си, като в медиите се завъртяха всевъзможни новини за това, че е страшно отслабнал, че може да общува с мимики и че ще се подложи на уникална мозъчна операция, която поне малко да го върне към предишното му състояние, но от семейството му продължават да пазят всичко около него в тайна.

Съпругата на пилота Корина дори забрани на негови приятели да го виждат повече, след като разкриваха дори незначителни подробности от това как е той след инцидента от края на 2013 година, а последният пример за това е колегата му Фелипе Маса./Блиц/
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: