Политици, певци, плеймейтки и артисти желаят сила на семейството му в този тежък момент

Цяла България скърби за известният журналист и телевизионен водещ Милен Цветков, който намери смъртта в тежка катастрофа край столичния мол "Парадайс" навръх Великден. След като стана ясно, че именно известното лице от малкия екран, е загиналият в ужаса в София, в социалната мрежа десетки известни личности тъжат за загубата и желаят семейството му да бъде силно в този тежък момент.

Димитър Главчев написа в профила си:  "Бог да го прости! Съболезнования на близките!"

Певецът от "Гласът на България" Toshey също скърби за водещия: "Милен беше винаги с високо чувство за хумор и ирония, това само подчертаваше огромните му ерудираност и интелигентност. Една легенда на българската телевизия, която ще се запомни. За мен беше чест да те познавам и да проведем този страхотен и забавен разговор. Почивай в мир!"

Ники Кънчев трогателно написа:  "Милене, Милене, закъде се разбърза, закъдеееее"

Моника Валериева също скърби за водещия: "Прекрасен беше... Почивай в мир"

Певицата Бони също написа няколко думи в мрежата:  "Искрени съболезнования към семейството и близките на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!"

Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети