четвъртък, 5 март 2020 г.

Вярвате ли в съдбата? Понякога в живота се случват наистина невероятни съвпадения и срещи, които не могат да се обяснят по никакъв начин, освен като знак от съдбата!

Изглежда, че самата тя е събрала тези двама млади хора, които го разбират чак след 16 години... Невероятната им история е от онези, които ни карат да вярваме, че в живота нищо не се случва случайно и срещите ни са предопределени. Евън Айърс и Брайтин Уотърлийн са женени само от 8 месеца. Един ден, докато търсел кухненските ръкавици, Евън се натъкнал на стара снимка  от детската градина на съпругата си. На нея Брайтин била в компанията на няколко деца.

Евън се изненадал изключително много, когато на стария кадър видял познато лице на момче, седящо до младата му и смееща се съпруга. Малкото русо момче със срамежлива и неловка усмивка се оказал самият той!

Най-удивителното в цялата история е,че през по-голямата част от живота си двамата са живели в различни градове,но именно в тази детска градина съдбата ги е срещнала за първи път.


На снимката Евън и Брайтин са на по 3 годинки. Двамата не се помнят и дори не предполагали, че 16 години по-късно ще бъдат семейство! /jenata.blitz.bg
Вижте още👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: