Град Ухан в Централен Китай е в апокалиптични условия поради бързоразвиващия се нов вирус (коронавирус или остра респираторна болест 2019-nCoV), който е причина за смъртта на 213 китайци. Към момента ситуацията излиза извън контрол и вирусът продължава да се разпространява с огромна сила. 9600 са заразените в страната, а 7834 са болните по цял свят. Здравната агенция на ООН обяви международна извънредна ситуация заради епидемията в Китай.

От седмица град Ухан е под карантина.

Жителите са под огромно напрежение, а извънредната ситуация е причина за недостиг на храна и провизии. Хилядите болни вече затрудняват и медицинската система. В рамките на дни бяха изградени две болници, за да поемат всички пациенти, докато медицински специалисти пристигат от цялата страна в опит да се справят с епидемията.

В галерията, която сме подготвили за вас, ще видите какви драстични мерки се предприемат срещу смъртоносния вирус в болниците на град Ухан. Медицински сестри се подготвят за първата си смяна в коронавирусното отделение и показват степента на подготовка, която трябва да преминат, за да се предпазят и да бъдат полезни на болните.

Наложило се е всички да пострижат косите си и дори да обръснат част от тях, за да може медицинските им маски и шапки да прилепнат плътно до главата. Следват редица допълнителни предпазни мерки, които показват всички етапи на подготовката, за да се предпазят от заразяване.

Разгледайте 30 снимки, които показват реалността в болниците на град Ухан и драстичните мерки, които медицинският персонал трябва да предприеме срещу смъртоносния вирус.



Източник: boredpanda.com


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации