Последните три години бяха доста слънчеви за морския туризъм - броят туристи и приходите счупиха рекорди, инвестициите се раздвижиха, в сектора започнаха да се отварят нови ниши, цените и рентабилността се повишиха.

По всичко личи обаче, че хубавите времена свършиха - спокойствието от последните години голяма част от хотелските стаи за топ сезона да бъдат продадени още през зимата вече е само спомен.

Появата на COVID-19 промени коренно нещата

Днес хотелиери се оплакаха,че не смеят на наемат персонал за предстоящия сезон заради несигурността и неясната продължителност на епидемията.Поради обявената епидемия и извънредно положение в почти целият свят, има отменени резервации чак за юни месец.Почти бяхме преодолели фалита на "Томас Кук" и се се появи коронавируса,сподели пред БТВ хотелиер.Да се молим всичко да приключи скоро и благополучно за всички.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации