Спонтанен протест бе организиран в село Галиче с искане за изселване на фамилията на младежа, задържан за убийството на 18-годишното момиче.

Жители на селото се събират в центъра му. Хората се организираха в социалните мрежи. Те искат доживотна присъда за убиеца и промяна на закона.

Хората недоумяват как за такова убийство присъдата може да е от 5 до 12 г. затвор. Жителите на Галиче заявиха, че в момента в селото няма напрежение, но такова ще се създаде, когато след 5 г. убиецът излезе от затвора.Бащата на 18-годишната Андреа заяви, че закон, който защитава убийците, не е закон,предаде НОВА ТВ.
Бащата на убитата Андреа: Нямаме държава!

„Ние държава нямаме. Законът трябва да се промени“, настоя той. "Положих огромни усилия да отгледам децата си сам, да ги изуча. Сега дъщеря ми е убита", проплака родителят.

Днес е погребението на Андреа и на него ще присъства цялото село.



Близък роднина на убитата Андрея с покъртителен разказ в социалните мрежи.

"Здравейте приятели !!! Пиша тези думи с голяма болка в сърцето!Всички сме майки,бащи,братя и сестри на Някой тази трагедия може да сполети,всички да не подминавате случилото се,защото такива хора с факт че ги има и в утрешният ден може да сме потърпевши и ние ако не бъдем единни и сплотени като народ!!!!! Искам да кажа няколко думи за Андреа, като пряк свидетел на всичко случващо се около нея и като моя 1-ва братовчедка!Андреа и Румен са мои 1-ви беатовчеди,братче и сестриче израснали в изключително трудни условия познаваики добре липсите и неволите на живота!Майка им ги напуска когато са малки. Те нямат баба и дядо живи,имат само татко си.На тях им се налага да се грижат един за друг от малки и въпреки всички трудности със които ги сблъсква живота,татко им успява да ги възпита по прекрасен начин познаваики моралат ,уважението,възпитанието и трудолюбието!Андреа е 11 клас ,баща и брат и заминават в англия за да работят и да съберът средства да и направят един прекрасен Бал ,но за жалост това няма да се случи.

Това са последните мигове живот на красивата Андрея, заклана от Аксел в Галиче. Андреа е на 18 гд и до този момент има само един приятел с които се обичаха много и бяха много щасливи заедно!Всички знаеха за тях, Андреа беше едно лъчезарно усмихнато и много позитивно дете ,изключително грижовна към татко си и брат си !!! болката е угромна от загубата на това крехко създание което с нищо не е заслужило да изживее този шок и да носи този кръст!кажете ми като хора,майки,бащи,братя и сестри как се приживява нещо подобно,как се живее с мисалта, че я няма ? как се живе с мисалта ,че някои се е подиграл с най ценното детето ти и какво заслужава ??? Законат не е ли благосклонен към тях?това изчадие немога да намеря друго определение за подобна постъпка сега е на 18 а на 35 ще излезе и да почерни още някои живот, защото ние знаем ,че нашите затвори не поправят а точно обратното, този изрод няма да се поправи ще стане още по зле и ще има други невини жертви ,нека бъдем единни и дадем гласност на този случай,за да си свършат добре работата органите на реда и нашето правосъдие да даде максимумът предписан в закона макар че за мен : за влизане в злом убиство по особено жесток начин и изнасилство присъдата е само една!!! Нечовешко зверство: Аксел първо заклал Андрея, после я изнасилил Анди батко искам да ти кажа че мн те обичам но ме лишиха от тази възножност искам да се знае и да се помни че ти си едно прекрасно дете и аз като баща на дъщеря ще се гордея ако моята дъщеря прилича на теб! ще те помним всички и никога няма да те забравим ще те носим в сърцата ни дано си на едно по добро място поклон прет светлата ти памет Анди ;( ;( ;( "

*Текста е публикуван без редакторска намеса.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации