Тази сутрин около 7 часа сутринта лек автомобил БМВ, след преминаването си през кръстовището на Пантеона, при неизяснени към момента обстоятелства се врязва в стълб от тролейбусната мрежа. По неофициална информация в автомобила са се намирали 4-ма младежи /двама мъже и две жени на 25 и 30 г./, като зад волана е била една от младите жени.

Според очевидци на мястото на инцидента са изпратени два екипа на „Спешна помощ“, които са откарали двете момичета в болницата, които са били с леки видими травми в областта на глава, гръден кош и ръка. На мястото на инцидента са останали двамата младежи, които да дават писмени обяснения и показания.

Причините за катастрофата не са ясни към момента, но впечатление прави масираното присъствие на служебни лица, които извършват техническите експертизи и замервания, както и на 4 полицейски автомобила, два часа след катастрофата. Според предположения на свидетели на събитията, не е изключено участниците в инцидента да са близки или да имат някаква връзка с органите на реда.

От полицията липсва официална информация към момента, но отново неофициално става дума за шофиране след употреба на алкохол, макар и с минимално превишение на допустимите стойности. Мястото на инцидента бе регулирано от полицията и е предимно с материални щети.

Източник: РусеМедия, заглавието е на НР
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации