Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и Светлана Величкович, станала по-късно известна като Цеца – за това разказва Михайло Улемек, бивш офицер от Сръбската доброволческа гвардия на Аркан и чичо на Милорад Улемек Легия (който в момента излежава 40-годишна присъда за убийството на премиера Зоран Джинджич). 

„Аркан и Оливер Мандич - сръбски музикант бяха много добри приятели и един ден идва той при Аркан в Ердут да му се оплаче с голям проблем, който има“, обяснява Улемек, цитиран от сръбското издание „Ало“. Тогава Мандич обяснява на Аркан, че има една млада, красива и добра певица, която се намира в Швейцария при някакви мюсюлмани. „Отишла по договор, разказа Оливер Мандич на Аркан, а те й взели паспорта, след това я и дрогирали.

Първо й впръсквали дрога в ябълки и портокали. Подстригана е гола глава, а майка й и баща й плачат и я оплакват“, продължава Михайло Улемек. И той разкрива как Оливер Мандич помолил Аркан да я избави от това робство. Аркан само отговорил, че за него няма невъзможни неща и веднага ангажирал свои приятели да прехвърлят Светлана Величкович във Виена. „След известно време Цеца се появява на една сватба в Ердут. Оливер я довел да пее“, продължава Улемек. Първите думи на Аркан, след като я видял, били: „Какво си ми я довел?“, обръщайки се към Оливер Мандич. Михайло Улемек разказва още, че един път в някакъв хотел в Баня Лука на вратата на стаята му почукала Цеца.

Той я пуснал да влезе, но изобщо не очаквал това, което тя казала. „Помоли ме да кажа на Желко /Ражнатович/ някоя и друга добра дума за нея, защото той я няма за нищо“, казва Михайло. Тогава той й обяснил, че няма какво хубаво да каже за нея на Аркан. „Пушеше цигара след цигара, той това не обичаше. Пиеше бира след бира, човекът в живота си не беше близвал алкохол, той това не обича. Не съм спал с нея, че да я знам как е в леглото.

Как да я хваля?“, продължава разказа си чичото на Легия пред Balkan info и добавя, че след неговите думи Цеца се обърнала и си тръгнала. По думите на Улемек след случката в хотела Цеца била казала на Раде Раконяц /бодигард на Аркан/, че ще направи техния командир послушно кученце. Михайло коментирал пред бодигарда, че това е невъзможно и че една глупава певица не може да направи нищо на Аркан. Раконяц предупредил Улемек, че Цеца не е наивна. „Мина време и Аркан ме вика да отида в Белград. Тръгваме към една къща, вътре мрак, изведнъж се оказва, че това е студио на Марина и Фута Туцакович. Облепено с кори за яйца, Цеца в един стъклен кафез със слушалки, онзи там нещо миксира“, разказва Михайло Улемек. На сватбата на Цеца и Аркан Михайло Улемек се напил, но не от радост. „Аз и покойният Шуца Джорджевич изпихме при Цеца едни 2 литра уиски, а след това още четири. Да ви кажа, от мъка плаках“, с тези думи Улемек завършва разказа си за това как са се запознали Аркан и Цеца.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети